Gratis abonnement på avis / kristeligt Dagblad

Har du lyst til at få en papiravis leveret gratis i 4 uger? Du behøver ikke at fortsætte abonnementet derefter.

Gratis avis - papiravisen Kristeligt Dagblad

Tidligere var sådan et tilbud om gratis abonnement på en avis mere udbredt. Nu er der kun en avis tilbage der tilbyder et rigtigt gratis avisabonnement hvor man kan stoppe efter den gratis periode. Andre aviser tilbyder blot et abonnement, hvor en af månederne i en periode er gratis.

Har du nogensinde prøvet at holde en papiravis, sådan som man gjorde i “gamle dage”? Det er faktisk en lidt speciel oplevelse, som adskiller sig en del fra et online-abonnement. Nogen er ret vilde med at kunne bladre i avisen til morgenmaden og ved andre lejligheder dagen igennem.

Om det er noget for dig kan du afprøve helt uden at det koster dig noget, ved at tilmelde dig et gratis abonnement lige herunder.

Hvordan får du et gratis abonnement på Kristeligt Dagblad?

Det er meget nemt! Gør sådan:

  1. Klik på linket her
  2. Skriv din e-mail-adresse, sæt flueben ved vilkår og tryk på “Fortsæt”.
  3. Udfyld resten og dit abonnement vil gå i gang.
  4. Abonnementet holder op, når der er gået en måned (tjek lige for en sikkerheds skyld at det stadig er tilfældet).

Hvordan sikrer jeg, at jeg ikke kommer til at betale?

Abonnementet jeg linker til er (i skrivende stund) sådan sammensat, at det ikke automatisk fortsætter, hvis du ikke ønsker dette. Så du behøver ikke være bange for, at du bliver bondefanget til at fortsætte abonnementet.

Hvad er Kristeligt Dagblad for en avis?

Avisen har eksisteret siden 1896 og kan kun købet gennem abonnement. Det er en landsdækkende avis, som har fokus på kultur, debat, politik, religion og kristendom. Men selv om det kristne indgår i navnet, så henvender Kristeligt Dagblad sig bred til hele befolkningen. Og specielt til dem der er interesserer sig for tro, etik og eksistens, som det ofte er beskrevet. Avisen har en lang række website:

Scroll to Top

Kender du til udsalg og outlets på nettet?

Snyd ikke dig selv for nedsættelser op til 70%: