Tips og svar om brugen af Herald.dk

Hvordan fungerer Herald.dk? Ved at fremvise såkaldte RSS-feeds som medierne selv udgiver. Se mere her.

Hvor nye er nyhederne på Herald.dk? Nyhederne er lige så friske som hos de enkelte medier selv. Herald.dk trækker nyhederne hver gang man går ind på siden eller opdaterer sin browser.

Hvordan kan jeg gøre venner glade? Ved at anbefale Herald.dk. Det gør du ved at trykke på linket “Anbefal” øverst i den grønne bjælke.

Jeg fald over Herald.dk i Google, men fandt aldrig den nyhed jeg ledte efter? Du kan søge igen og så i søgeresulatet trykke på linket “Cached”. Så finder du det snapshot af Herald.dk som Google tog da nyheden var i Herald.dk. Herfra kan du så finde nyheden.

Arkiveres gamle nyheder ikke? Nej desværre ikke.

Jeg vil gerne bruge nogle af RSS-feed’ene til min egen nyhedslæser? Du højreklikker på det lille symbol RSS-ikon, kopierer feed’et og paster det ind i din læser. Du kan også klikke på det og komme til feed’ets side.

Hvad med forslag til forbedringer eller hvis jeg ser fejl på Herald.dk? Du kontakter mig også herfra og gør samtidig mig glad. For så kan jeg rette fejlen og gøre Herald.dk bedre.

Jeg kunne godt tænke mig at linke til Herald.dk? Det er du mere end velkommen til og hvis du måske vil bruge et banner, så findes de her.